NetBus logo

O nama

O nama

Kompanija “Net Bus Co” d.o.o bavi se javnim gradskim i prigradskim prevozom putnika na teritoriji grada Zrenjanina i upravlja Autobuskom stanicom Zrenjanin. 

Osnovano je 1. 6. 2010. godine, na temeljima nekadašnjeg lidera u prevozu kako u zemlji tako i inostranstvu „Autobanata“. I upravo nakon stečajnog postupka „Autobanata“ rađa se mlado preduzeće „Net Bus co“ d.o.o. koje nastavlja sa radom sad već punih 12 godina, i u svojoj kratkoj istoriji “Net Bus Co” d.o.o je prerastao iz malog preduzeća u vodeću kompaniju kada je u pitanju prevoz putnika na teritoriji opštine Zrenjanin. U krugu kompanije je vlastita benzinska pumpa, hala za remont i održavanje, uređen prostor za dnevnu negu i parkiranje autobusa, te kancelarijski prostor.

Infrastruktura za održavanje i servisiranje takođe pruža dobru logističku podršku za podizanje kvaliteta voznog parka. NET BUS poseduje mrežu savremeno opremljenih objekata tehničkog održavanja, savremeno opremljene perionice. Stručno osoblje svakodnevno pruža usluge servisa, popravke, i ostale radove na autobusima.

zeleni-most

Usluge koje obavljamo

Gradski saobraćaj

Javni gradski prevoz organizovan je kroz ukupno 8 linija na kojem saobraća 10 autobusa. Postojećim linijama obuhvaćeni su svi delovi grada Zrenjanina. Vikendom režim saobraćaja je izmenjen.

Prigradski saobraćaj

NET BUS CO obavlja prevoz putnika na 16 prigradskih linija. Režim saobraćaja vikendom je izmenjen.

Godišnje karte

Vrste karata prilagođene su putnicim koji prevoz koriste svakodnevno, ali i onima koji tek povremeno putuju autobusima NET BUS-a. 

Net bus kompanija u brojkama

Prevoz vršimo na teritoriji grada Zrenjanina

0 k km
Pređenih mesečno
0
Raspoloživih vozila
0
Zaposlenih
0
Licenciranih vozača

Zašto baš mi?