NetBus logo

Česta pitanja

U autobusima Banat trans-a dozvoljen je prevoz kućnih ljubimaca, uz poštovanje određenih propisa tj. prevoz ljubimaca je moguć samo u posebnim nosiljkama namenjene za tu svrhu.

Korisnici naših usluga, koji su zaboravili svoje stvari u vozilima Net bus-u, mogu se javiti na broj telefona 023 533995 od 05.00 do 21.00 svaki dan. Važno je reagovati što pre!U pronalaženju Vaših stvari znatno će nam olakšati podaci o vozilima kojima ste putovali. Pokušajte ih zapamtiti ili zapisati, kao i tačno vreme i trasu putovanja

Putnik je osoba koja čeka na stajalištu s namerom ulaska u autobus. Vozači, zavisno o situaciji, nakon što putnici uđu ili izađu iz autobusa, zatvaraju vrata na najsigurniji mogući način. Kako bi se izbegle eventualne neželjene posledice, preporuka je da nakon što zatvore vrata, pristupe s povećanom opreznošću, radnji uključivanja u saobraćaj.

U slučaju gubitka ili oštećenja mesečne karte, potrebno je obratiti se na šalter biletarnice, radnim danima 07.00-15.00.
Cena izrade nove kartice iznosi 500,00 RSD i plaća je korisnik.

Potvrde se izdaju radnim danima od 08.00- 15.00 časova. Sve informacije možete dobiti putem telefona 023 533991

Za putnike koji imaju umanjenu sposobnost (oštećen vid, sluh) neophodan je pratilac.

Deca mlađa od 7 godina, ne mogu u našim autobusima biti prihvaćena bez pratnje, ona mogu da putuju samo sa roditeljem, starateljem, bratom, sestrom ili bilo kojom drugom osobom koja mora da ima najmanje 16 godina.

Određene predmete ne bi trebalo da pakujete u predati prtljag, uključujući novac, ključeve, 
nakit i plemenite metale, lekove, računare i elektronske uređaje, hartije od vrednosti i poslovnu dokumentaciju, pasoše i ostala lična i nezamenljiva dokumenta, umetnička dela, kvarljivu robu i lomljive predmete, ostale vredne predmete koje nije lako zameniti ukoliko dođe do njihovog gubitka ili oštećenja. Navedenepredmete* nosite u ručnom prtljagu koji ćete držati uz sebe. *Ukoliko ipak odlučite da ovakve predmete nosite u predatom prtljagu, činite to na sopstvenu odgovornost.

Ne snosimo odgovornost za izgubljeni ručni prtljag. Ukoliko izgubite svoj ručni prtljag, molimo vas da to prijavite pre nego što napustite autobus kako bismo mogli da vam pomognemo u traženju.